TERMENI ȘI CONDIȚII

Ultima actualizare: noiembrie 2018

1. Prevederi Generale

Informatii despre site si utilizarea acestuia
Website-ul www.supeco.ro (denumit in continuare „Site-ul”) este proprietatea SUPECO INVESTMENT SRL., („Societatea”), cu sediul social in Bucuresti, sector2, Srada Gara Herastrau, Nr. 4, Green Court Bucharest, Cladirea B, Etaj 6, Biroul H, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/4693/2014, C.U.I. 33067767, prin administrator RICHARD DE LATOUR JEAN, RAYMOND, PAUL, FERNAND.

Website-ul a fost realizat in scopul de a asigura, in mod gratuit, tuturor celor interesati de produsele si serviciile oferite de Supeco informatii cu privire la acestea pe intreg teritoriul Romaniei.

Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a produselor si serviciilor oferite de Societate, prin accesarea/utilizarea acestuia vizitatorii/utilizatorii neavand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online).

2. Continutul website-ului

Societatea defineste prin "continut" toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice. Fotografiile prezentate in paginile care contin orice timp de oferte promotionala (denumita generic "Catalog") nu creeaza obligatii contractuale. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele greseli de text sau preturi. Oferta prezentata este valabila in limita stocului disponibil.
Continutul website-ului este proprietatea Societatii si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al Societatii.
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul website-ului, in orice moment si de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. Website-ul a fost realizat pentru a asigura continut si servicii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze website-ul Societatii la adresa www.supeco.ro. Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai site-ului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

3. Publicitate și Promoții

Societatea poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din website. Campaniile si promotiile derulate de Societatea nu necesita acordul vizitatorilor website-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.

Orice relatie contractuale dezvoltata de vizitatori/clienti cu terte societati ca urmare a utilizarii/prin intermediul site-ului (inclusiv, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba caracter limitativ: plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii, etc) sunt responsabilitatea exclusiva a vizitatorilor/utilizatorilor site-ului si a acestui tip de societati terte. Societatea nu este raspunzatoare pentru nicio pierdere, de nicio natura, si pentru niciun prejudiciu, de orice fel, rezultate din astfel de relatii sau rezultate din prezenta unor astfel de terte societati in cadrul campaniilor publicitare publicate pe site.

4. Acord

Prin utilizarea/accesarea site-ului www.supeco.ro, toti vizitatorii/utilizatorii confirma in mod expres faptul ca au luat cunostinta si sunt de acord cu urmatoarele:
• site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale, fiind protejate potrivit legislatiei incidente din punct de vedere al dreptului de proprietate intelectuala, industriala, etc.
• orice continut din cadrul campaniilor publicitare sau al promotiilor sau orice alte informatii publicate pe site sunt protejate potrivit legislatiei incidente din punct de vedere al dreptului de proprietate intelectuala, industriala, etc.
• sa nu modifice, utilizeze, cedeze, imprumute, vanda, distribuie sau sa creeze materiale derivate bazate pe serviciile, programele, materialele utilizate in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, pe site, de catre Societate.
• respectarea intocmai a prevederilor prezentului document. sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa fie prelucrate si colectatate de Societate intr-o baza de date si utilizate de acesta din urma (sau de catre terte societati mandatate de Societatea in acest sens) in vederea organizarii de activitati de marketing/transmiterii de materiale cu caracter publicitar/promotional, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Utilizarea serviciilor Societatii se face pe propria raspundere. Societatea se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect. Prin acceptarea termenilor de folosire a website-ului declarati ca ati luat la cunostinta de conditiile prezentate aici si ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate si introduse de catre Societate intr-o baza de date, proprietatea sa, si folosite in scopuri statistice.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul site-ului web de la adresa www.supeco.ro. Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata prin intermediul formularului disponibil pe site la sectiunea Contact.

5. Despăgubiri

Societatea si partenerii acestuia isi rezerva dreptul de a da in judecata si de a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentele Termene si Conditii. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul Societatii si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

6. Limitarea/anularea dreptului de accesare/utilizare a site-ului

Societatea isi rezerva dreptul de a intrerupe furnizarea site-ului (integral sau partial), in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile.

De asemenea, Societatea isi rezerva dreptul de a anula/sterge, in orice moment, fara obligativitatea notificarii prealabile, orice cont si/sau de a limita accesul oricarui utilizator/vizitator la contul sau si/sau la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre utilizatori/vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate, etc.).

Societatea poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul este gazduit de serverele unei firme terte. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Societatea nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea website-ului.
Anumite parti ale continutului publicat pe website pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Societatea are relatii contractuale in acest sens. Societatea nu este responsabila in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu.

8. Protecția datelor și a informațiilor cu caracter confidențial

Datele personale ale vizitatiorilor acestui site vor fi procesate cu respectarea măsurilor tehnice impuse de legislația în vigoare, inclusiv respectarea dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Pentru a afla mai multe despre cum sunt procesate datele personale colectate prin intermentul acestui website va rugam sa consultati Politica de Confidenţialitate disponibila la umatorul link : https://www.supeco.ro/politica-de-confidentialitate/. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteţi pe acest Site, precum intrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidenţiale şi neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Societatea nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru situatiile in care utilizatorii isi publica orice fel de date cu caracter personal, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului sau pe unul dintre site-urile care pot fi accesate prin intermediului site-ul.

Conform prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016, beneficiati de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.15), dreptul la rectificare (art.16) si dreptul la restrictionarea prelucrarii (art. 18), dreptul de stergere asupra datelor (art. 17), dreptul la portabilitatea datelor (art. 20), dreptul de opozitie (art. 21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate (art. 22) si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnat la urmatoarea adresa: office_customer@supeco.ro sau Tel: + 40 (21) 206 74 00.

9. Revizuiri ale prezentelor Termene si Conditii

Societatea poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască prezentele Termene si Condiţii de Utilizare. Sunteţi obligat să respectaţi oricare astfel de revizuiri, motiv pentru care va rugam sa vizitati in mod regulat prezenta pagina pentru a lua la cunoştinţă de Termenele si Condiţiile de Utilizare actualizate.

10. Legislaţia aplicabilă

Prezentele Termene si Conditii sunt guvernate de legile din România. Instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea în legatură cu prevederile Condiţiilor de Utilizare şi/sau Conţinutul său în cazul disputelor în care aceste Condiţii de Utilizare şi/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.